Pasta jajeczna ze szczypiorkiem
Zdrowe śniadania

Pasta jajeczna ze szczypiorkiem

Zapraszam dziś na tradycyjną pastę jajeczna ze szczypiorkiem, która urozmaici codzienne kanapki.

Pasta jajeczna ze szczypiorkiem

Pasta jajeczna ze szczypiorkiem

Składniki:
  • 4 jajka
  • 4 łyżki jogurtu naturalnego
  • sól, pieprz do smaku
  • 1 pęczek szczypiorku
Przygotowanie:
  1. Jajka ugotować na twardo ( włożyć jajka do gotującej się wody i wyjąć po 10 minutach).
  2. Ostudzone jajka rozgnieść widelcem.
  3. Dodać jogurt naturalny, doprawić solą i pieprzem, wymieszać.
  4. Dodać posiekany szczypiorek.

Smacznego!

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *